Per Nadal, alimenta la teva terra


El Parc Agrari de la Conca d’Òdena llança un Lot de Nadal de productes produïts íntegrament al territori. Per primera vegada empreses, institucions i ciutadania de la Conca d’Òdena podra regalar per festes una panera que promou productes de proximitat, artesans i saludables.

N’hi ha de diferents preus, mides i amb productes variats, però tots els lots de Nadal elaborats pel Parc Agrari de la Conca d’Òdena tenen una cosa en comú: estan formats per productes íntegrament produïts al territori. Entre d’altres s’hi pot trobar Mistela de Can Grimau feta a l’Espelt, cerveses artesanes de la Naris de La Panadella, galetes fetes a Jorba per Eixarcolant, ous d’OR-PÍ, oli d’oliva aromatitzat de Can Gibert de Sant Genís, Mel de Mas Buret del Saió i de Cal Racó, vins del Celler Anna Rosell de Copons, ametlles de la Caseta de Fillol de Tous i de l’Associació Aliment Humà de Copons, i formatge de cabra de Flor d’Ametller de La Torre de Claramunt.


L’objectiu del Parc Agrari és que les empreses, institucions i particulars del territori optin aquestes festes per regalar lots de Nadal de productes cent per cent locals, artesans i de qualitat. Amb l’eslògan “Per Nadal, alimenta la teva terra!” es busca, d’una banda, promoure la producció local i sostenible d’aliments per tenir un territori viu i cuidat i, de l’altra, oferir a la ciutadania productes saludables i de proximitat.


Les paneres s’han presentat aquest migdia al molí d’oli de Can Gibert, a Sant Genís (Jorba), amb la participació de la presidenta de l’Associació del Parc Agrari de la Conca d’Òdena, Pilar Queralt, i de la presidenta de l’Associació de productors del Parc Agrari de la Conca d’Òdena, Sònia Torra. Ambdues han explicat els criteris per escollir els productes, que no només han d’haver estat elaborats a la Conca d’Òdena sinó que han d’estar fets amb matèries primeres del territori. Ben aviat es farà pública la normativa que regularà el distintiu del Parc Agrari, un segell que podran incorporar els productes que reuneixin els requisits de proximitat, qualitat i traçabilitat establerts.


Els lots de Nadal es presenten en dos formats: el Lot Terra, de 26 euros, i el Lot LLavor, de 30 euros, tot i que s’ofereix la possibilitat de crear lots a mida (Lot Mosaic) escollint els productes que es prefereixin. Per a més informació i comandes tots els interessats es poden adreçar al correu productors@parcagrarico.cat o directament a https://parcagrarico.cat/botiga

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *