Jornada: el futur de l’Escorxador Municipal de Montbui

El proper dijous 16 de maig de 2024 el Parc Agrari de la Conca d’Òdena i l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui organitzen una jornada per pensar el futur de l’Escorcador Municipal del municipi.

L’Escorxador es troba en un moment de relleu i de canvi i es volen conèixer les necessitats dels possibles usuaris de l’espai. Per això, la jornada està adreçada a aquelles persones que puguin ser possibles usuaris de l’equipament i la idea és que expliquin les seves necessitats i interessos. Si tens un ramat de cabrum o oví i estàs interessat en repensar el model d’Escorxador necessari per a donar servei a petites explotacions, volem que vinguis!

La jornada tindrà lloc el proper dijous 16 de maig de 18 a 19.30 h a la Sala Polivalent del Centre Municipals de Serveis de Santa Margarida de Montbui (c. Anselm Clavé, 3 – nucli antic) i compta amb el suport del Consell Comarcal de l’Anoia, la Diputació de Barcelona i del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat.

Les inscripcions es poden fer en el següent enllaç:

Més informació: hola@parcagrarico.cat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *