Tallers de mató i planter, un Escape Farm, concerts i degustació a la 6a Mostra de Productes del Parc Agrari de la Conca d’Òdena

El 18 de maig durant tota la tarda a la plaça de Cal Font d’Igualada es faran tastets d’aliments i productes de la Conca d’Òdena

La 6a Mostra de Productes del Parc Agrari de la Conca d’Òdena, organitzada pel Parc Agrari de la Conca d’Òdena i l’Associació de Productors, tindrà lloc el proper 18 de maig de 18h a 23h a la plaça de Cal Font d’Igualada. A més de participar en una desena d’activitats, els assistents podran consumir productes del Parc Agrari de la Conca d’Òdena en forma de petits tastets d’una gran varietat d’aliments i begudes, tot coneixent de primera mà tant els productes com els productors locals que hi ha al darrere, i també podran comprar productes per endur-se a casa.

Enguany a la mostra hi participaran una quinzena de productors del territori: La Naris, Eixarcolant, La Solana de Collbàs, Celler Anna Rosell, Estable 4 vents, Celler Mestís, Cal Pixallits, Molí d’oli de Can Gibert, Ecomercaderet, La Caseta de Fillol, i Ous d’OR-PÍ ecològics, entre d’altres.

Paral·lelament a la mostra, de 18h a 20h, hi haurà diverses activitats familiars gratuïtes com ara un escape room rural a càrrec d’Escape Farm, un taller d’elaboració de mató a càrrec de l’Associació Aliment Humà, un taller de planter a càrrec del Col·lectiu Eixarcolant, un taller de xapes a càrrec de la Caseta de Fillol i pintacares. A partir de les 20h es podrà degustar tapes elaborades pels restaurants El Cafè de Jorba, el Bitok, el Kubb de Sesoliveres i la Vinya de Copons, totes elles preparades a partir de producte local. La jornada finalitzarà amb el concert de Jazz i bossa nova de Nadia & Biel, a partir de les 21h i a les 22h tindrà lloc el concert de Titu Martí.

Aquesta serà la 6a edició de la Mostra de Productes del Parc Agrari. Les edicions anteriors es van celebrar a Santa Margarida de Montbui, Rubió, Capellades, Copons i Carme. Es tracta d’un esdeveniment impulsat pel Parc Agrari de la Conca d’Òdena i l’Associació de Productors de la Conca d’Òdena, gràcies a la col·laboració del Consell Comarcal de l’Anoia, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, la Xarxa de Productes de la Terra i, en aquesta edició, l’Ajuntament d’Igualada.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *