Més d’un centenar de participants als tastets del Parc Agrari de la Conca d’Òdena

Els tastets del Parc Agrari de la Conca d’Òdena han finalitzat amb una acollida extraordinària, superant el centenar d’inscripcions en les activitats celebrades durant els mesos d’octubre i novembre. Aquesta elevada participació, juntament amb els assistents als tastos gratuïts oberts al públic, confirma l’interès creixent per descobrir i gaudir dels productes de la Conca d’Òdena.

Els tastets van donar el seu tret de sortida el 4 i 5 d’octubre a Igualada, a les botigues A Grams i Supermas, on el públic va poder degustar formatges, cerveses artesanes i vins de la Conca d’Òdena, així com truites elaborades amb ous i verdures del parc agrari. Des d’aquell primer cap de setmana, la proposta s’ha estès a més de deu establiments de la comarca, incloent localitzacions com Capellades, Copons, Jorba, Sant Martí de Tous, Santa Margarida de Montbui  i Vilanova del Camí, on els participants han tingut l’oportunitat de tastar una gran varietat de productes locals.

Els tastets han tingut com a objectiu destacar la qualitat del producte local i promoure els establiments de la comarca, oferint una oportunitat única per descobrir aliments de proximitat i gran qualitat. A través d’aquesta iniciativa, també s’ha volgut posar en relleu la importància de consumir productes autòctons i de temporada, disponibles tant als comerços locals com als restaurants de la zona. Els organitzadors es mostren molt satisfets amb la resposta dels assistents i ja treballen en futures iniciatives per continuar impulsant el producte de proximitat a la Conca d’Òdena.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *