Presentació del Pla de Gestió i Desenvolupament del Parc Agrari de la Conca d’Òdena

Anem fent passos endavant, i aquest dimarts es va realitzar la presentació del Pla de Gestió i Desenvolupament del Parc Agrari de la conca d’Òdena.

Aquest document recull els objectius específics per als diversos sectors -a curt, mig i llarg temrini-, juntament amb les actuacions que es preveuen necessaries per a complir aquests objectius. La redacció d’aquest PGD s’ha basat en una diagnosi del territori i en la participació dels diversos agents involucrats en el projecte, públics i privats.

L’acte es va tenir lloc a Can Muscons, a Vilanova del camí, i el va inaugurar l’alcaldessa de Vilanova del Camí, Noemí Trucharte. Després van internevir el vicepresident primer del Consell Comarcal de l’Anoia Jordi Cuadras, el diputat delegat de Mobilitat, Espais Naturals i Prevenció d’Incendis Forestals de la Diputació de Barcelona, Valentí Junyent i la cap de la Direcció Territorial Agrària de la Diputació de Barcelona, Sònia Callau. Posteriorment la tècnica desenvolupament econòmic del Consell Comarcal, Susanna Llopart, i els membres del Col·lectiu Eixarcolant, Marc Talavera i Jana Peters, van explicar de forma resumida el Pla de Gestió i Desenvolupament del Parc Agrari. Finalment Sònia Torres, presidenta de l’Associació de Productors va tancar l’acte i va convidar-nos a la degustació elaborada amb productes del Parc Agrari que des del Cafè de Jorba va preparar.

També van assistir a l’acte repsentants dels ajuntaments dels 15 municipis que conformen el projecte, i de l’associació de productors, comerç i restaurtació i turisme i lleure.

Agraïm molt l’assistència i participació de tots i totes els que vau ser-hi i vau fer possible aquest acte i la redacció del Pla de Gestió i Desenvolupament del Parc Agrari de la Conca d’Òdena.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *