El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural (DACC) de la Generalitat de Catalunya ha organitzat la Jornada Pla Estratègic de l’Alimentació de Catalunya: Fem xarxa de petits productors i elaboradors.
La jornada s’ha celebrat dimecres 17 de juliol al Recinte Firal Sucre de Vic. Aquesta trobada s’ha adreçat als petits productors i elaboradors, així com a emprenedors del sector agroalimentari de Catalunya. L’objectiu de la jornada ha estat crear un espai de debat i de connexió entre els petits productors o elaboradors, en el qual s’han tractat reptes i problemàtiques des d’un enfocament integral i transversal.
Durant la sessió, s’ha parlat de temes com iniciatives de distribució i venda conjunta, petits escorxadors, obradors compartits, relleu generacional i impuls de l’emprenedoria agroalimentària en l’entorn rural, suport a l’emprenedoria en clau femenina, entre d’altres.
Des del Parc Agrari de la Conca d’Òdena hem assistit a la jornada per contribuir i participar activament.