Els tastets del Parc Agrari de la Conca d’Òdena han finalitzat amb una acollida extraordinària, superant el centenar d’inscripcions en les activitats celebrades durant els mesos d’octubre i novembre. Aquesta elevada participació, juntament amb els assistents als tastos gratuïts oberts al públic, confirma l’interès creixent per descobrir i gaudir dels productes de la Conca d’Òdena.
Els tastets van donar el seu tret de sortida el 4 i 5 d’octubre a Igualada, a les botigues A Grams i Supermas, on el públic va poder degustar formatges, cerveses artesanes i vins de la Conca d’Òdena, així com truites elaborades amb ous i verdures del parc agrari. Des d’aquell primer cap de setmana, la proposta s’ha estès a més de deu establiments de la comarca, incloent localitzacions com Capellades, Copons, Jorba, Sant Martí de Tous, Santa Margarida de Montbui i Vilanova del Camí, on els participants han tingut l’oportunitat de tastar una gran varietat de productes locals.
Els tastets han tingut com a objectiu destacar la qualitat del producte local i promoure els establiments de la comarca, oferint una oportunitat única per descobrir aliments de proximitat i gran qualitat. A través d’aquesta iniciativa, també s’ha volgut posar en relleu la importància de consumir productes autòctons i de temporada, disponibles tant als comerços locals com als restaurants de la zona. Els organitzadors es mostren molt satisfets amb la resposta dels assistents i ja treballen en futures iniciatives per continuar impulsant el producte de proximitat a la Conca d’Òdena.