El Parc Agrari de la Conca d’Òdena convoca una trobada amb elaboradors d’aliments interessats a fer servir l’obrador compartit

El proper 21 de novembre es convoca a l’obrador de Jorba productors, elaboradors i transformadors agroalimentaris que vulguin fer ús de l’obrador compartit.

L’obrador compartit del Parc Agrari de la Conca d’Òdena, situat a Jorba, segueix avançant. Un cop enllestit l’edifici, amb uns 400 metres2 de superfície, ja s’està treballant per dotar-lo de la maquinària necessària i els permisos corresponents com a obrador de productes làctics i vegetals. Per tal de conèixer quines persones estarien interessades a fer-ne ús, el Parc Agrari ha convocat per al  proper dimarts 21 de novembre a les 18.30h una jornada de treball amb productors, elaboradors i transformadors agroalimentaris interessats a fer-lo servir. L’objectiu de la trobada és implicar els usuaris en el funcionament, usos i normativa de l’obrador per tal que sigui un projecte impulsat col·lectivament.

L’obrador permetrà transformar matèries primeres per a obtenir productes elaborats i posar-los a disposició del consumidor, amb tots els permisos i requisits tècnics i sanitaris. Al nou obrador compartit de Jorba s’hi podran elaborar tota mena de productes làctics (formatges, iogurts, mató, etc.) i també vegetals (conserves vegetals i de fruites, confitures, mel, etc). Disposarà de cuina, piques, taules de treball, càmera freda, equipaments específics per a la producció de làctics, i d’un “picking place” per a recollida de les comandes.

L’obrador compartit de Jorba, que es preveu que entri en funcionament l’any 2024, ajudarà a tirar endavant projectes que necessiten una infraestructura d’elaboració i que no tots els emprenedors es poden permetre als inicis de l’empresa. L’objectiu és que, un cop consolidin la seva activitat, puguin disposar del seu propi obrador.

Les persones interessades a assistir a la reunió de treball del dia 21 només cal que omplin aquest formulari:

Ubicació de l’obrador:

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *