El Parc Agrari de la Conca d’Òdena posa a la venda lots de Nadal amb productes locals i de proximitat

El Parc Agrari de la Conca d’Òdena presenta una selecció única de lots de Nadal amb productes locals, que fomenten la sostenibilitat i la proximitat. A través d’aquesta iniciativa, empreses, institucions i ciutadans tindran l’oportunitat de regalar cistelles que aposten per una alimentació saludable i artesanal, alhora que donen suport als productors del territori.

Els lots inclouen productes variats i de qualitat com els ous d’OR-PÍ/La Dotzena, la paperina de cigrons de Mas d’Ardesa, i la cervesa artesana La Naris. També es poden trobar opcions delicioses com les galetes Eixarcolant, els carquinyolis de Cal Pixallits, i les mels de mil flors de Mas Buret i de romaní de Cal Racó o Mel Riba. A més, destaquen el vi blanc i negre Rut del Celler Anna Rosell, l’oli aromàtic d’herbes de Can Gibert, i el formatge tendre de cabra de Veciana o de Flor d’Ametller.  

Amb l’eslògan «Per Nadal, alimenta la teva terra!», la campanya té com a objectiu impulsar la producció local, assegurant un territori viu i ben cuidat amb productes de gran qualitat. Els lots s’ofereixen en diferents formats i preus per adaptar-se a totes les necessitats, facilitant que tothom pugui gaudir de productes saludables i de proximitat.

Les paneres s’han presentat aquest migdia al Cafè de l’Ateneu d’Igualada, amb la participació de l’alcaldessa de Jorba i presidenta de l’Associació del Parc Agrari de la Conca d’Òdena, Pilar Queralt, la presidenta de l’Associació de productors del Parc Agrari de la Conca d’Òdena, Sònia Torra i el productor Josep Riba, de Mel Riba. Ambdues han explicat els criteris per escollir els productes, que no només han d’haver estat elaborats a la Conca d’Òdena sinó que han d’estar fets amb matèries primeres del territori, i han fet una crida a empreses i institucions de la comarca perquè aquestes festes regalin lots de Nadal del Parc Agrari als seus treballadors. D’altra banda, el productor Josep Riba ha expressat el seu agraïment al Parc Agrari pel suport, destacant la seva contribució a donar visibilitat als petits productors i proporcionar-los les eines necessàries per impulsar el seu creixement.

Els lots de Nadal es presenten en tres formats: el Lot Terra, de 30 euros, el Lot Llavor, de 34 euros, i el Lot Arrel, de 36 euros, tot i que s’ofereix la possibilitat de crear lots a mida (Lot Mosaic) escollint els productes que es prefereixin. Els lots ja estan a la venda a la pàgina web www.parcagrarico.cat, i per a més informació i comandes tots els interessats es poden adreçar al correu productors@parcagrarico.cat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *